MAF

Mission Aviation Fellowship (hierna: MAF) is de grootste non-profit vliegtuigmaatschappij (zie Nederlandse en Internationale websites). Met meer dan 130 vliegtuigen in meer dan 30 van de armste landen vliegt MAF voor meer dan 1000 (hulp)organisaties en kerken. Al meer dan 65 jaar zijn de MAF vliegtuigen een uitkomst voor mensen in nood.

MAF verzorgt luchtverbindingen wereldwijd, ter ondersteuning van het werk van kerken en hulporganisaties. Ook assisteert MAF in noodsituaties en verzorgt zij medische hulptransporten en evacuaties. MAF vliegtuigen maakt mensen in geïsoleerde gebieden bereikbaar voor hulp. 

Onze bijdrage

Sinds de oprichting in 2012 zijn wij lid van de Nederlandse MAF Business Club en helpen wij mee om projecten van de MAF te realiseren.

Daarnaast ondersteunen wij onze eigen MAF piloot. Naast onze ondersteuning in meeleven en gebed was het realiseren van een gezonde financiële basis nodig om de uitzending van Bert mogelijk te maken. Wij helpen hem met een jaarlijkse gift en door te volgen hoe het met hem gaat in zijn MAF werk.

Dit is een voorbeeld van hoe wij invulling geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.