MAF

Mission Aviation Fellowship (hierna: MAF) is de grootste non-profit vliegtuigmaatschappij (zie Nederlandse en Internationale websites). Met meer dan 130 vliegtuigen in meer dan 30 van de armste landen vliegt MAF voor meer dan 1000 (hulp)organisaties en kerken.

MAF verzorgt luchtverbindingen wereldwijd, ter ondersteuning van het werk van kerken en hulporganisaties. Ook assisteert MAF in noodsituaties en verzorgt zij medische hulptransporten en evacuaties . MAF vliegtuigen maakt mensen in geïsoleerde gebieden bereikbaar voor hulp. Al meer dan 65 jaar zijn de MAF vliegtuigen een uitkomst voor mensen in nood.

WVS helpt

Sinds de oprichting in 2012 zijn wij lid van de Nederlandse MAF Business Club en helpen wij mee om projecten van de MAF te realiseren.

Onze MAF piloot

Hiernaast ondersteunen wij onze eigen MAF piloot. Bert Visscher uit Gouda steunen wij met een jaarlijkse gift te doen, en door te volgen hoe het met hem gaat in zijn MAF werk.

Bert Visscher is door MAF geselecteerd om als piloot uitgezonden te worden. Naast onze ondersteuning in meeleven en gebed was het realiseren van een gezonde financiële basis nodig om de uitzending van Bert mogelijk te maken.

Dit is een voorbeeld van hoe wij helpen bij een goede invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.