Helix en DWA krijgen vierjarige raamovereenkomst UWV gegund

Optimaliseren vastgoed UWV: duurzaam beheer en onderhoud

UWV verzorgt in heel Nederland de uitvoering van werknemersverzekeringen en biedt zij arbeidsmarkt- en gegevensdiensten. UWV wil zijn medewerkers een comfortabele werkplek bieden, waarbij goed beheer en onderhoud van het vastgoed essentieel is. DWA en Helix zochten de samenwerking op en wonnen naar aanleiding van een Europese aanbesteding een vierjarige raamovereenkomst, waarin zij vanuit de vof ‘UW Vastgoedadvies’ UWV gaan ondersteunen met technische adviesdiensten.

Duurzame samenwerking

De raamovereenkomst omvat technische adviesdiensten voor zowel bestaande als nieuwe bij UWV in beheer en gebruik zijnde panden. Deze advisering heeft betrekking tot elektrotechnische, werktuigkundige installaties, bouwkunde, akoestiek, deelname in bouw- en ontwerpteams en het bijhouden en optimaliseren van het Meerjaren Onderhoud Plan (MJOP).

UW Vastgoedadvies

Vanuit de vof ‘UW Vastgoedadvies’ gaan DWA en Helix intensief samenwerken om het vastgoed van UWV verder te optimaliseren.

Helix en DWA hebben eerder in andere trajecten samen gewerkt en gaan met deze opdracht een langdurige samenwerking aan. DWA, een adviesbureau uit Bodegraven, zet zich in op het realiseren van verduurzaming van de gebouwde omgeving. Helix, een technisch adviesbureau uit Gouda, is specialist op het gebied van NEN 2767 conditiemeting in de gebouwde omgeving.

UW Vastgoedadvies is hiermee een unieke combinatie en biedt antwoord op de vraag van UWV: het leveren van technische adviesdiensten, waarbij er meerwaarde wordt geleverd door ook grip op de kwaliteit en kosten van onderhoud, duurzaam beheer en gebruikersperceptie mee te nemen.