WVS Consulting bestaat uit de volgende bedrijven

HabiTask

Wij zijn HabiTask; een energieke en vernieuwende organisatie met een maatschappelijk hart. HabiTask verzorgt opleidingen, trainingen, (team)coaching en werving & selectie op het gebied van wonen en vastgoed.

Wij geloven dat mensen het verschil maken.

Bezoek de HabiTask website

Raderwerk

Raderwerk staat voor verfrissend bestuur en toezicht van maatschappelijke ondernemingen. Denk hierbij aan de diversiteit, zelfreflectie, oprechte aandacht en zeggenschap voor de stakeholders. Dit doet Raderwerk door werving en selectie, zelfevaluatie en training.

Organisaties in het sociale domein laten sprankelen, ruimte geven voor professionaliteit en waardengericht toezicht bevorderen.

Bezoek de Raderwerk website

Helix Academy

Helix Academy is dé opleider voor beheer van vastgoed en infra. Iedereen die zijn kennis over huisvesting, gebouwbeheer en beheer van infra-objecten verder wil ontwikkelen kan terecht voor een praktische training of opleiding.

In alles wat we doen is kwaliteit onze belangrijkste focus

Bezoek de Helix Academy website

Helix Technisch Advies

Helix Technisch Advies is een technisch adviesbureau, gespecialiseerd in onderhoud aan vastgoed, installaties en infra. Helix werk al meer dan 10 jaar in de wereld van de gebouwde omgeving.

Kenmerkend voor Helix zijn de hoge kwaliteit van ons werk en de goede relaties met onze klanten

Bezoek de Helix Technisch Advies website

WVS onderwijs

WVS Onderwijs is een interim- en adviesbureau dat sinds 1999 actief is binnen het Primair Onderwijs. WVS Onderwijs is van structurele meerwaarde voor opdrachtgevers, omdat medewerkers ruime ervaring hebben in het onderwijs en worden ingezet als bestuurder, directeur basisschool, intern begeleider en onderwijsadviseur.

Gewoon zorgen dat het beter werkt

Bezoek de WVS onderwijs website

Elixir

Elixir Engineers, ook wel de steen der wijsheid genoemd, bestaat uit marktprofessionals met een goed zicht op constructie- en productievereisten. Elixir voert technische studies uit of levert diensten op het gebied van ontwerp, engineering, inkoop en projectbeheer in alle fasen van de levenscyclus van het desbetreffende project.

We believe the high quality of our engineering is not the only value of our work

Bezoek de Elixir website

Melior Advies

Melior Advies staat voor vernieuwen, veranderen en verbeteren. De organisatie biedt de helpende hand met maatwerk en betrokkenheid, adviseert, verbindt, geeft richting en voert de adviezen desgewenst uit. Melior Advies en WVS Onderwijs werken samen en vullen elkaar aan.

Het is onze missie om bij te dragen aan de constante verbetering van de kwaliteit van het onderwijs.

Bezoek de Melior Advies website

Excelsa Energy

Excelsa Energy biedt een breed scala aan energieadviesdiensten die uw bedrijf helpen uw energiecentrale, energie-efficiëntie en duurzaamheid te verbeteren en te beheren. Excelsa Energy richt zich op het verhogen van de winstmarges van uw bedrijf door het verminderen van energieverspilling en het voldoen aan milieueisen.

We truly believe that through combining our strong expertise and application know-how we can deliver excellent energy solutions for your business.

Bezoek de Excelsa Energy website

Veilig Vitaal Vastgoed

Samen met u werken we aan het duurzaam verbeteren van uw vastgoed. Wij stellen hoogwaardige energielabels op voor woningen en bedrijfsgebouwen en bieden professionele maatwerkadvies- en onderhoudsrapporten. Samen richten wij uw onderhoudsplanning efficiënt in. Zo blijven de onderhoudskosten laag en kunt u precies op het juiste moment energetische verbetermaatregelen laten uitvoeren.

U wordt ontzorgt door onze oplossingsgerichte aanpak

Bezoek de Veilig Vitaal Vastgoed website