Actuele programma’s

WVS Consulting is al jarenlang betrokken bij hulpprojecten. Wij dragen bij aan een eerlijkere wereld zonder armoede.

Child Care Africa

Met de oprichting en financiering van Child Care Africa Foundation helpen wij de dromen van kansarme kinderen en jongeren in Afrika verwezenlijken. 
Ieder kind heeft het recht om naar school te gaan. Onderwijs vermindert armoede en stimuleert economische groei. Samen met onze lokale partners helpen wij kinderen en jongeren om hun opleiding af te ronden en een betere toekomst op te bouwen.

Lees verder

A bees company

A Bees Company is actief in de honing sector in Uganda, in het kader van private sector development.
Het eerste initiatief was het operationeel maken van een honingfabriek in Lira (Noord-Uganda) samen met een Oegandese partner. Na een snelle opstart en een succesvol jaar zijn we gestopt vanwege onregelmatigheden in de boekhouding. Dat is jammer, maar we gaan hiermee verder. Op een andere manier uiteraard.

Lees verder

MAF

Mission Aviation Fellowship (hierna: MAF) is de grootste non-profit vliegtuigmaatschappij (zie Nederlandse en Internationale websites). Met meer dan 130 vliegtuigen in meer dan 30 van de armste landen vliegt MAF voor meer dan 1000 (hulp)organisaties en kerken. Al meer dan 65 jaar zijn de MAF vliegtuigen een uitkomst voor mensen in nood.

Lees verder